Fnaf a jiné příběhy

,,Jak jsem vznikla?!" 4. díl

A-mňau!!!! Jsem zpět! Omlouvám se za menší zdržení.....a jdeme na to! :D
Minule jste četli: Nebyl tam jen stín temnější než ty ostatní, ale také nějaká hračka, která vyskočila z krabice. Tak dost! Tajemno už mi leze krkem. Kašlu na to. Možná se mi to celé jen zdálo. Říkal přeci, že nejsem hotová ne?

,,Tak dost!!!" Vykřikla jsem a zarazila tak marný Springtrapův pokus! To snad není pravda, já si myslela, že tak jeho čtení myšlenek zarazím a ještě mu dám to co celou dobu hledal!!! Najednou jsem začala hrát jako by mne celou dobu štvala moucha. ,,O co se snažíš?" usmál se Purple guy.



Couvla jsem, ale to už mi držel nohu. V příštím okamžiku jsem padala a padala dolů do jakéhosi divného tmavého prostoru a najednou tma!!! Ne taková ta tma jako když si svítíte tabletem a nebo máte pouliční lamy, ale opravdu tma tmoucí, tma jako v p....ytli. ,,Kde to jsem?!" zařvala jsem a dostalo se mi velmi vzdálené a tiché odpovědi: ,, Ztracená a ponížená, tam jsi!" a Springtrap se pomalými kroky vzdálil. ,,Kuře Chico, méďo Fredy!!!! vše bylo marné. Už jsem se málem vzdala poslední naděje, ale najednou se cihly začaly pohybovat mím směrem a stavět vratké schody! Zatajil se mi dech! Vzpoměla jsem si na vázu, která dopoledne trefila Springtrapovu nohu. Dokážu pohybovat věcmi pouhou myšlenkou! Snažila se zvednout aby schody využila, ale nešlo to. Už se chtěla podívat na své nohy, ale ta tma. Stále nic neviděla. Jen co znovu upádávala do pocitu beznaděje tak si všimla malé jiskry nebo dokonce světla vycházející z její tlapky. Za nedlouho už lítaly elektrické jiskry všude po malé, ale velmi vysoké místnosti.
Oh my god! To není možné!!! Ne jen to, že ovládám elektriku a pohybuju z věcma, ale to že nemám nohy!!!!! To co dříve byly nohy jsou teď párem něčeho co nohy ani zdaleka nepřipomíná.... Ale na konci té místnosti je ještě fotografie. Na druhé straně rámečku je datum. První dvě čísla jsou dost nečitelná, ale poslední dvě jsou jistá 87! To je datum toho něštěstí o kterém mluvila Chica. Na obrázku, ale nebyl medvěd. Byla tam liška v pirátském obleku a s hákem místo ruky. Byl tam ještě zastrčen polo ohořelý dopis. V dopisu stálo přibližně toto: Mengle, až budeš číst tento dopis tak budu už dávno pryč. Budeš mne nenávidět, ale tek kdo způsobil Bite of ’87 nebyl Fredy, ale já. Teď odnáším dítě do nemocnice a odcházím. S láskou tvůj Foxy! <3





Omlouvám se, že konec není nijak moc propracovaný, ale už se mi dvakrát smazal a já už se s tím nechci moc vypisovat. Pokračování příště…..Geronimo!!! 

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.