Clawdeen Wolf Real Makeover
Hra - Clawdeen Wolf Real Makeover
Video se načítá
Pirate Chains
Hra - Pirate Chains
Video se načítá
 

Blog blogerky

Opravdu je na instagramu vše tak, jak to vypadá?

Zdravím všechny co rozklikli tento článek. Chtěla bych, aby jste se nad tímto článkem trochu zamysleli a třeba si z něj i něco odnesli.


V dnešní době se všichni předhánějí kdo bude mít vic liků na instagramu, kdo na fotce bude vypadat líp, nebo kdo bude mít víc odběrů na YouTube. A když vidíme, že má někdo hodně liků, odběrů a ještě přitom vypadá hrozně hezky, jsme sami k sobě sebekritičtí a říkáme si, že jsme oškliví a k ničemu. Máme deprese z toho jak ten druhý je štˇastný, má kluka/holku a já ne, že je hezký a podobně. Ale myslete na to, že ne všechno, co je na instagramu, není tak, jak vypadá. 


Vidíme holky, které mají například krásnou pleť. A jsme smutní, že my jí máme celou pupínkatou. Ale opravdu má každá taková holka na instagramu v realitě stejnou pleť jako na fotkách? Opravdu má tolik přátel kolik lajků na instagramu? 


Dnes existují různé úpravy fotek, které vám pupínky odstraní. A není to tak jen s akné, takhle je to se vším. Jen si nesmíte nechat plést hlavu, protože sociální sítě a reálný život jsou úplně dva jiné světy.



Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.