jenom trošku psycho

Back into my Childhood

Dnešek byl pro mě dnem jako každý jiný, byl víkend, tak jsem si mohla naspat několik hodin do zásoby, pak jsem dělala nějaké věci a nyní když jsem se měla začít učit maturitní otázky, začala jsem brouzdat po internetu. 

Najednou, jsem se znovu ocitla na této stránce a hned jsem musela zkusit, zda si ještě pamatuji heslo. 

Na třetí pokus to vyšlo a já se znovu ocitla na profilu mého 15 letého já. V době, kdy byl tento profil aktivní, jsem chodila do deváté třídy, neměla jsem přítele a jediný můj strach byl abych zvládla udělat přijímačky.

Momentálně mi je 19, chodím do čtvrťáku na gympl, jsem šťastná, že jsem single a můj největší strach je maturita a abych zvládla přijímačky.

Aspoň něco zůstalo stejné.

Mnoho věcí se, ale změnilo. Místo rychlých povídek a článků, které jsem ihned smazala, nyní píšu do školních i městských novin, scénáře, náměty na film a pomalu i vlastní knihu. Na mnoho věcí jsem změnila názor, několikrát jsem vyměnila své přátelé (některé) a prožila 4 roky plné, štěstí, smutku, lásky, nenávisti, zoufalství i hrdosti.

Přichází na mě i efekt dospívání. Věci, které mi ve 14 přišly naprosto v pohodě, nyní vidím jako naprosté šílenosti, přece jen člověk mění své názory podle svých prožitků. Občas si tedy pokládám otázku, jestli to co právě chci udělat, není jedna z těch věcí, co mé budoucí já bude odsuzovat. 

Tento článek měl jediný a pouhý účel a to, vylít si mé stárnoucí srdíčko a možná si zanechat vzkaz, až tuto stránku otevřu za pár dalších let.

Zdravím Vás nová generace HPD.

Zdravím i tebe budoucí starší růžová opičko.

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.