Kikoušův život

JARO je skoro TU!

Hewwoww lidičky! Tady Kiki ???? Dlouho sem tu nepsala tak jsem si řekla že se zase ozvu. Vánoce byly super kdyby se někdo ptal a blíží e konečně létooo!!! Ale dnešní článek nebude o létě, ale o jaru které je za dveřmi, teda o věcech, které jsou na jaře super. Jestli souhlasíte nebo vám tu něco chybí, napište do komentů :P


1. příroda se probouzí

na jaře začínají kvést květiny, zpívat ptáci a prostě začíná být jaro a teplo a to je super. můžete tak chodit v teniskách a užívat si volnost bez bundy a kabátů a čepic a šálů a rukavic. Já prostě nenávidím ŠÁLY A RUKAVIC.E MUSÍTE SE OTÁČET CELÝM TĚLEM, KDŽY SE CHCETE PODÍVAT PŘES CESTU A JAK MÁTE RUKAVICE TAK ANI NEMŮŽETE OVLÁDAT MOBIIIIIILLLLLL!!!! je to sttrašně otravné


2. Velikonoce

nemám velikonoce moc ráda, protože mě kluci bijou a přijde mi to jako zasaralý zvyk, ale mám ráda když abička upeče beránka a zdobíe vajíčka a všechny ty sladkosti. Je to super taky protože je volno a můžete si tak odpočinout a třeba zajet někde na výlet.


3. Brzo bude léto

V podstatě se ani nenadějeme a bude léto, moje nejoblíbenější období. Bude teplo, bazén zmrzlina, ovoce a prázdniny! těším se na léto protože budeme zase s kámoškou chodit ven.


To bybylo odemě všechno. Chystám si už další článek a doufám že se vám bude líbit. Tak se mějte a u dalšího článkuuuuu...... ČUS!



Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.