Literally mi bylo 10 skjksjdk

Vejiskovi Vymyšlené Fobie E01

Čusíoj!  Vejisek Vás vítá u dalšího článku!  Vejisek byl originál (aspoň myslí)  a vymyslel fobie!  Předem chci upozornit, že nemám zapotřebí si hledat všechny fobie na světě, proto mohu "vymyslet " fobii, která již existuje, takže mi to kdyžtak do komentů napište a já po názvu fobie napíšu něco jako......Prostě, něco co se týká toho že už před mými výmysli v posteli kdy jsem nemohla usnout, existovali. 



PENĚOBCHOFOBIE - STRACH Z TOHO, ŽE PŘI PLACENÍ TOHO, CO SI CHCETE KOUPIT V OBCHODĚ VÁM CHYBÍ JEDNA KORUNA (A VÍC) 

No, určitě to znáte, jdete po škole do obchodu, a věc(i), kterou/které tam chcete stojí (společně)o trošičku víc než máte. -.- No, ale tušili jste o tom, že to může být aj fobie?  Jestli ne, seznamte se s peněobchofobií, strach přesně s tohohle. Tak vám o tom řeknu příběh. 


Malý chlapeček jménem Zac si kupoval pendrek v bufetu ve škole . Ale zjistil, že doopravdy stojí za 5 Kč a on má jen 4 Kč!  

Zac přesně tohle řekl a utekl domu. Celou cestu křičel jen "Mami!!!!  Ten ďábel mi ukradl korunku!!!! " U doktora pak zjistili že má peněobchofobii, fobii z toho, že mu chybí jedna koruna při nakupování. 



MARAFOBIE - STRACH Z TOHO, ŽE Z TELEVIZE VYLEZE SAMARA (Vejisek se dozvěděl, že fobie existuje i v reálu, akorát má jiné jméno...)

Tak...Vejisek se Vám musí přiznat, má fobii z toho, že z televizky vyletí Samarka a spapinká ji. :(( Hlavně se bojí, když vypadne elektrika, vždy zachrčí televizka jako by se to přepínalo na jiný program....Samarka Stanice!  :(( Naštěstí se televizka jenom vypíná. Zde příběh. 


Malá holčička, jménem Andrea si hrála na tabletu u televize!  Protože ho šla nabít, a tím zatěžovala proud, tak vypadl. Najednou podivně zachrcela televizka a Andrejka hulakala "Mara Mara Mara ara!!!!!!" dokud to nepřestalo. Maminka jí odvezla k doktorovi, a zjistilo se, že má fobii jménem Marafobie, strach z toho, že z televize vyleze Samara.




ADVEKALENDÁFOBIE - STRACH Z ADVENTNÍHO KALENDÁŘE 

Asi nejpovedenější fobie kterou kdy vymýšlím (podle mě). Strach z adventních kalendářů. XD No, já myslím, že vy spíše adventní kalendář milujete, ne? Nebo....máte tuhle fobii?  :o No co, řeknu vám příběh. 


Malá Sofia se těšila na Vánoce, konečně byl aspoň 1.prosince, a maminka jí tedy koupila adventní kalendář. Sofinka ale hned po jeho vidění omdlela. Maminka jí přinesla k doktorovi. Doktor jí dlouho šetřil, maminka mu ukázala adventní kalendář který ji koupila. Pak doktor prohlásil, že Sofinka má advekalendáfobii, strach z adventního kalendáře. 

____________________________________________________________________________________________________________




To je asi vše, vím že toho bylo málo, ale byla to velká námaha + dělala jsem to na tabletu, takže ještě srry za překlepy. Chcete další díl?  Pište do komentů. 


BYE BYE!!


Komentáře

lulutala(Magoři, blázni a šílenci)

Dobře, asi se trochu musím přiznat, že mám trochu všechny tři fóbie smajl Teda to první je spšít to, co nenávidím, ale vždycky se najde nějaká ta kačka v kapse smajl To druhý s tou Samarou, toho jsem se bála hlavně, když jsem jednou dobou koukala na horory. My máme jakoby schody a hned, když vylezu musím zatočit smajl A já jsem se bála, že tam na mě vybafne smajl No a ta třetí fobie, to je spíš strach z toho, že otevřu všechny políčka v jeden den smajlsmajl Jinak jako super článek smajl

lulutalaTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.