Youda Sushi Chef
Hra - Youda Sushi Chef
Video se načítá
Barbie Puzzle 4
Hra - Barbie Puzzle 4
Video se načítá
Blob Wars
Hra - Blob Wars
Video se načítá
Spongebobs Counting Game
Hra - Spongebobs Counting Game
Video se načítá
Mermaid Resurrection Emergency
Hra - Mermaid Resurrection Emergency
Video se načítá
School Flirting Game
Hra - School Flirting Game
Video se načítá
Cute Farm Hospital
Hra - Cute Farm Hospital
Video se načítá
 

Psychopatíkův Blog :33

Zevšední svět?

Někdy všechno kolem začne ztrácet barvu. A už to není ani černý, ani šedý, ani bílý...Všechno kolem začne ztrácet pojem. Už proto přestává být název. Člověk neví, jak se na věci kolem dívat...hm, tak tu jsou. Stává se z toho nicota.
Člověk padá do stereotypu a pomalu si na tempo toho kolotoče tak zvyká, že ho už ani nevnímá...
Ne. To je špatně. Přece se pořád něco děje. jak může zevšednit svět, kde se děje pořád tolik věcí? Dobrých, špatných, důležitých... Každý den se toho tolik stane. Znáte to, ne? Když se za dva dny stane tolik věcí, co by se mělo stát za dva roky? A vy jste z toho pak strašně zmatený a nevíte, o čem z toho přemýšlet dřív? Jestli se to opravdu stalo z nějakýho důvodu, jestli se to mělo stát, a nebo jestli jste to zase jenom nepokazili? Jestli jste si už zase nezničili něco, co mohlo být úplně jinak, ale teď není? A nebo jestli se to prostě mělo stát a teprve časem zjistíte, že to tak vlastně bylo dobře?
Jednou se mi to stalo a není to tak dávno. V nerozvážnosti a v opilosti a ze vzteku jsem udělala jednu věc. Myslela jsem si, že jsem tím všechno zničila. Že jsem si pokazila život, že tím se to všechno rozpadlo, že jsem si to zavinila já sama. Ale až za pár týdnů se ukázalo, že to vlastně bylo to nejlepší, co jsem mohla udělat a díky tomu jsem pak měla po boku toho, kdo mi pomohl, když bylo fakt nejhůř. Osobu, kterou jsem ztratila, bych ztratila stejně, dyt v té době už jsem jí ani neměla, a kdybych tehdy neupadla, byla bych na to sama. Někdy se může i z té největší chyby nakonec vyklubat to nejlepší, co jsme mohli v dané situaci udělat.
A při tomhle všem, jak se pořád něco děje může svět zevšednět? Nemyslím si. Jistě, někdy ( docela často) pociťuju prázdnotu a pusto, nevidím nic, jen tmu a chlad. Ale je tu přece tolik věcí! Možná je dobře, že člověk nemá chvíli klidu. Pak nemá čas na to si uvědomit, že vlastně jen proplouvá nějakou realitou, které si sám není pořádně vědom. Která tu (asi) je, ale prostě je a víc vlastně ani nevíme.
Pravda, realita je nudná. Co bych dala za to, kdyby trochu toho sci fi a fantasy proniklo k nám do reality. Ale co je vlastně realita? jen to, čemu věříme. Skutečné je to, čemu věříme my. Není žádné ,,nemožné" a ,,neexistuje". Je jen věříme a nevěříme. Normálním lidem musí velice rychle zevšednět svět. Ale když se na svět budeme dívat tma očima, kterýma chceme, nemusí to být nuda :)

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.