Fish Coloring Book
Hra - Fish Coloring Book
Video se načítá
Nuda v knihovně
Hra - Nuda v knihovně
Video se načítá
Monkey Go Happy Marathon 4
Hra - Monkey Go Happy Marathon 4
Video se načítá
Romeo
Hra - Romeo
Video se načítá
Monkey Go Happy Stage 6
Hra - Monkey Go Happy Stage 6
Video se načítá
Barbie Room Dress Up
Hra - Barbie Room Dress Up
Video se načítá
 

Říše divů

#jsemšpiónka 4.part

Upravila jsem si jednou rukou šaty,které byly tak krátké,že jsem si pod ně musela vzít legíny. Špiónkský ples v STA,se pořádal jednou za deset let. Vykročila jsem k čokoládové fontáně a ponořila do ní jednu jahodu.,,Ale,ale...Slečna Sky přišla? Čemu za to vděčíme?!" Ozvalo se namyšleným tónem za mnou. Arya....,,Aryo,nevím,jestli jsi tak natvrdlá,nebo to hraješ,ale účast je povinná. Takže nechápu,proč bych tu neměla být," Arya si odfrkla. ,,Tak jako...aspoň sis měla vzít něco pěkného. Podívej se na mě!" A začala se točit jako baletka. Měla růžovou vestičku,bílé jeansy a lesklé botky. ,,Ty módu nikdy nepochopíš," zavrčela při odchodu. Vzteky jsem nakopla stůl a malinový punč se vylil na jednu učitelku. Zachichotala jsem se.

,,Útok!!!!!!" Zařval někdo. Ze stropu se začali spouštět podivní agenti. Všichni začali panikařit,protože na plese jsme neměli zbraně. Udělala jsem kotoul pod stůl a strhla jsem šaty. Pod tím jsem měla i tílko,takže to bylo v pohodě. Netušila jsem,jestli je Viva na telefonu,tak jsem jí nevolala. Já samozřejmě vybavení do boje měla.


Kolem všichni křičeli. Vykoukla jsem z pod stolu a uviděla nepřátele,jak odvádějí pryč nejlepší agenty. Mezi nimi i Vivu.,,Ne!!" Zařvala jsem a natáhla k ní ruku. 

V tu chvíli jsem ucítila,jak mě něco srazilo na zem a zakoplo pod stůl. Gun!!,,Gio,naši jsou pryč! Uteč! Velitelství se o to postará. ,,Ani omylem!" Vyrazila jsem ke dveřím a nakopla jednoho nepřítele,který se zvedal ze země. Vytáhla jsem se lanem na strop a střílela po nich laserem. O oh...někdo mi přestřelil lanko. Takže jsem padala z 19 metrů.


Probrala jsem se uprostřed prázdného sálu.,,Gune? Mami? Tati?! Vivo!" Klesla jsem k zemi. Ne...nemohli dostat všechny! Rozbrečela jsem se.,,Ježiši,tys to zase přežila? Ty jseš snad nesmrtelná!" Ozvalo se za mnou.,,Co tady děláš Aryo?!" Zaječela jsem na ni. Arya očicidně ignorovala můj ubrečený obličej a řekla:,,Měli jsme s tím počítat. Tak to je. Jsme poslední agentky v STA. Smiř se s tím," ,,Ne...to nemůže být pravda ,nemůže!!!" Začala jsem hystericky brečet a ječet. 


Pokračování příště.... 


Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.