Říše divů

Knižní recenze: Kate - Budoucí královna

Takže ahoj sušenky! Přečetla jsem tuto úžasnou knihu, takže tu máme další knižní recenzi!


Autor: Katie Nichollová

Počet stran: 292

Nakladatelství: ikar




Tak tohle bylo opravdu dobré čtení. Ne každého zajímá životní příběh vévodkyně z Cambridge, Její královské výsosti, Catherine (Kate) Elisabeth Middleton (Mountbatten-Windsor), ale já jí mám opravdu hodně ráda. Ráda se zabývám královskou rodinou, ale Kate je...tak krásná. Módní ikona. Laskavá. Inteligentní. Talentovaná. To všechno se dozvídáte díky této knize, která začíná před Katiným narozením a pokračuje přes studium na univerzitě až po její svatbu s princem Williamem.

Knížka byla tak zajímavá, já ji nemohla odložit.

A pokud se se školou dostanu do Anglie, pokud to bude v době, kdy bude třetí dítě na světě...budu strašně šťastná. A pokud bych byla Britka (a ani to nemusím být) byla bych královské rodině věrná až za hrob.

Tady se dozvídáte fakta, ne bulvární výmysly.

Je to tak krásně napsané, jako příběh spojený s nějakým dokumentem, či co. Láska Kate a Williama byla nádherná a já se opravdu rozplývala, protože představit si je jako mladý pár na univerzitě, přičemž Kate předváděla průhledné sukně na školní módní přehlídce...Plus, vzadu jsou fotografie, takže vidíte všechny důležité momenty Katina života.

A jsou tady i rodokmeny, jéééj!

Takže pokud vás královská rodina zajímá - zkuste to. A když ne, tak to chápu, protože to není téma pro každého.

Omlouvám se, že recenze je krátká, ale je to kniha o životě. O životě skutečné a důležité osoby, ne vymyšlené osoby, takže bych vám zde psala jen fakty a podrobnosti a opravdu bych je nedokázala popsat jako novinářka a reportérka Katie Nichollová, která se zajímá o britskou královskou rodinu a napsala několik knih.

A...to je asi vše.

Loučí se,

Locika.

Komentáře

liankag(ANIME!)

Já nevím, nějak moc mě královská rodina nezajímá, ale neříkám, že mě nezajímá vůbec. Co ja vím, jestli bych to zkusila. smajl

liankagTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.