Hawaii Resort Spa Facial Game
Hra - Hawaii Resort Spa Facial Game
Video se načítá
Avie Halloween Style
Hra - Avie Halloween Style
Video se načítá
Angry Birds Space
Hra - Angry Birds Space
Video se načítá
 

Sjůzin blog

Jsem víla?! 1 díl-podivuhodné zjištění

Čusák,dupák! Budu psát povídku,musí tu být 2+ aby bylo pokračování.Bude to asi na čtyři nebo pět dílů.




Žila byla jedna holka,jménem Bella.Žila v Anglii.Ve třídě neměla žádné kamarádky bylo jí 16.let.

Jednou jednoho deštivého jarního dne šla ze školy,smutnila z toho ,že jí děti pořád nadávaly něco jako:Ty jsi tak tichá,a nepřístupná káča!!!!!!!!!!!!!!!  Když šla okolo městského parku najednou se před ní objevila krásná víla ,vypadala jakoby měla v moci zimu.

Najednou byla Belle zima,stála před ní krásná paní vypadala tak na 45let měla křídla kolen ní vál sníh ve větru jara,měla dlouhé modré šaty a vlasy tmavě modré.Vedle ní se zjevila mladá víla které mohlo být tak dvacet až dvacet pět let.Vypadala jako nějaká noční víla. 

K..K..k..k..doo jjsttte,????????????????????vykoktala ze sebe zděšeně.

Já jsem Coldea.Ředitelka školy pro víly jménem fantasy .

Jsem víla zimy.

A tohle je řekněte to prosím.

Já jsem Luna.řekla nervózně mladá víla.

Jsem víla noci,eh hmm.....a na fantasy učím obranu kouzel a sílu kouzelné soustředěnosti.

Ve škole fantasy jsou ještě 3 učitelé: Logan víla přírody učí lektvary a kouzla vyléčení,Patrick učí kouzla jak je vysílat jak silná a kdy   a létat....a  je to kouzelník....potom pan skřítek Osbaldo učí historii kouzel a paní ředitelka učí kouzelnou podstatu moci víl a druhy kouzel.oddychla s Luna a dořekla to. A ehm...jsem zástupkyně ředitelky.                 

Ty jsi víla,víla vzduchu a můžeš se na naší škole naučit kouzlit,poznat svět kouzel v kouzelné dimenzi.Jsou tam různé planety můžeš si tam najít kamarádky,JE TAM MODERNĚJŠÍ MOBIL...

A tohle je škola zepředu zezadu má nádvoří a na něm je také plocha pro kouzelné souboje a učení.Je jen nakreslená.

Poté promluvila Coldea: Můžeš se toho spoustu naučit!Půjdeš s námi?

Víly neexistují je to jen vidina Bello vzpamatuj se.Ne,jsou tu pořád.Takže víly exisují?! Já ,že jsem víla Caldeo totiž Celdio tedy...Coldeo,?

Ano jsi,víla vzduchu máš v rukou tu nejmocnější vesmírnou sílu bez ní by jsme neexistovali!Prosím,pojď závisí na tobě celý vesmír.I ty sama jsi v nebezpečí ,když se nenaučíš jak se bránit kouzly a létat,a ajít svou kouzelnou podstatu můžou ti tři nejzlejší čarodějky všech dějin a jejich vnučky co na tebe pošlou sebrat tvou moc a ovládnout zemi i kouzelnou dimenzi a dračí dimenzi kde žijí draci.I ty by jsi měla vlastního draka musela by jsi si ho však pro sebe získat v dračí  dimenzi.  chvilku počkala a pokračovala dál.

V tvých rukou leží celý vesmír,když s námi nepůjdeš a nestaneš se pravou vílou co se umí přeměnit stane se tento vesmír jen strašlivou vzpomínkou....Co,já?!Jsem víla,musím jinak bych nás všechny nechala v záhubě tech čaro..čaro..tamtěch.Musím,ale co tahle škola...........

Pokračování příště chci  +2 pro pokračování!!!!!!!!Ahoj!

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.