KagamineRinCZ

REKLAMA NA YAOI PŘÍBĚH!

Někdo si o něj říkal, a já, po čase, čirou náhodou jeden napsala!

Takže vás tu budu zase otravovat s wattpadem a dělat si tu reklamu :D

https://www.wattpad.com/myworks/356305697-and%C4%9Bl-str%C3%A1%C5%BEn%C3%BD-na-pr%C3%A1%C5%A1ky

Protože wattpad odkaz určitě zase nebude funkční, tak vám sem napíšu, jak se k němu dostat, kdyby vás to zajímalo.

ANDĚL STRÁŽNÝ NA PRÁŠKY:

- Najdete ho na mém wattpadu, kde se jmenuji RinOnyxov

https://www.wattpad.com/myworks


Žánr: Fantasy, romantické

Délka: Středně dlouhý (30 krátkých kapitol)

Témata: Nadělé, démoni, yaoi, láska, nadpřirozeno, kouzla, reinkarnace

- Ilustrováno pomocí umělé inteligence, která mi generovala obrázky

POPIS:

Ness pilně studoval, aby se mohl stát andělem strážným. Na nebeské akademii býval premiantem, a dle toho mu také byla svěřena velmi náročná chráněnka. Ale po tragické nehodě, kdy malá Valerie zemřela, má Ness, její anděl strážný, po kariéře.
Po několika letech však konečně dostal druhou šanci. Dají mu na starost kluka jménem Troy, protože už čtyři jeho andělé strážní dali výpověď.
Troy není žádné zlatíčko, vyvádí jednu šílenost za druhou, a uhlídat ho je téměř nemožné. Ness si moc dobře uvědomuje, že tentokrát to ale pokazit nesmí. Né že by mu to Troy, který ho navíc vidí, usnadňoval.
Ten kluk mu to všechno snad dělá naschvál! A aby toho nebylo málo, jeho sestřička Cassie je také pěkné kvítko. A z Nesse bude co nevidět brzy anděl strážný na na prášky.
Jak moc daleko Troy zašel, se ale Ness dozvídá až po sléze...Zahrával si s něčím, s čím neměl, a kdo ví, zda brzy nebudou v nebezpečí oba.
Kromě toho Ness hledá svého ztraceného bratra, který se stal člověkem, a reinkarnoval se. Dokáže ho nakonec najít? Nebo zjistí, že to, co tak dlouho hledal, má celou tu dobu u sebe?

Příběh je food friendly, poměrně sladký, obsahuje velké množství nadpřirozena a něco málo z mytologie, je v něm sexuální obsah, ale velice mírný a nijak nechutný nebo znepokojivý, na rozdíl od mých ostatních příběhů :D

Hlavními postavami jsou mladý anděl strážný Ness, jeho lidský svěřenec Troy, Troyova sestra Cassie, její anděl strážný Hollis, kamarádka Lili, Nessův bratranec, jeho sestry a další!


Pokud se přece jen rozhodnete příběh si přečíst, prosím, zanechte mi komentář a nějaké hodnocení, protože v budoucnu bych tento příběh ráda vydala jako knihu, ale první potřebuji vědět, zda by vůbec mělo smysl to zkoušet. 

děkuji,

 - Rin.

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.