Clawdeen Wolf Real Haircuts
Hra - Clawdeen Wolf Real Haircuts
Video se načítá
Back To School Memory
Hra - Back To School Memory
Video se načítá
 

Říše divů

Nemily:Příběh dvou simíků

Ahoj,tuto povídku plánuji již delší dobu,ale vydáván ji až dnes.( 2.8 .2016) Jedná se o příběh ze hry The sims 4. A mou rodinku TeaFriend.


,,Začalo to tím,že jsem se s Emily Tea přestěhoval do nového města. Jako nové sousedy nás přišla přivítat partička z ulice. Mezi nimi byla i okouzlující Zoe. Já byl sice už po uši zamilovaný do Emily,ale Zoe se mi zalíbila. A ten den jsme spolu začali chodit. U Emily jsem myslel,že nemám šanci,protože tvrdila,že je na holky a taky začala chodit s krásnou a svůdnou Katrinou. Byl jsem si jistý,že Zoe nemiluju,ale že mi s ní bude dobře a tak jsem jí požádal o ruku. A ona řekla ano. Byl jsem rád,protože jsem věděl,že mě miluje. Ale pak v noci přišla Em s tím,že není na holky a Katrina ji opustila. A pak se stalo něco neskutečného! Vyznal jsem jí lásku a ona ji opětovala. A dělali jsme....woohoo. Druhý den jsem zrušil zasnoubení se Zoe. Ale ona je do mě pořád zamilovaná. A Emily zjistila,že je těhotná. Začali jsme spolu chodit a stal se z nás skvělý pár. Ona je spisovatelka a já pracuji v NASA. Měli jsme malý byt,ale stačilo to. Pak jsme se zasnoubili. Emily řekla,že teď se vdávat nechce,aby se vešla do šatů. A tak jsme čekali. Brzy se nám narodil syn a pojmenovali jsme ho Charlie...," usmál jsem se na Charlieho a on se začervenal.,,TeaFriend. Protože vaše matka je Emily Tea a já Nathan Friend. A tak vznikla naše rodina TeaFriend a naše přezdívka Nemily. Nathan + Emily. Charlie rostl,jako z vody a my byli šťastní. A po pár letech jsme si řekli,ze by to chtělo druhé dítě. A oba jsme moc chtěli holku. A to se vyplnilo,Alexis," kývnul jsem k dceři.,,Vy dva jste byli naše štěstí. Charlie hodnej kluk a Alexis rebelka,co nedělá úkoly a chodí domů o půlnoci. I když je jí 6! Ale má smysl pro umění. Alexis,jsi talentovaná a já ti to nikdy neřekl. Tak jsme si žili. Brzy se vdala i nejlepší kamarádka vaší matky Siobhan. Teta Siobhan si vzala strýčka Sergia. Má vás rád děti,i když obvykle dítě nemůže ani vidět. Ale vy už děti nejste. Jste dospělí. 

No, vaši kamarádi rostli. Charlieho nejlepší kámoš Lucas a Alexisina nejlepší kamarádka Olivia byli už středoškoláci. A Charlie vyrostl taky. Chvíli po tom zjistila Emily,že je těhotná. A narodil se Tom. Tom TeaFriend. S Alexis chodil na hřiště a stal se jejím kamarádem. Charlieho nezajímalo hřiště ani hračky....Zato děvčata ho zajímala. Zvlášť Elsa. Tak vám povím,jak mi to Charlie vyprávěl. Byl na párty s kamarády a byla tam i jeho tajná láska Elsa. Vyznal ji lásku a ona si pak dala říct. Dokonce se zasnoubili. A tak vznikla perfektní Chelsa. A pak nám vyrostla i Alexis. Ta se nám zakoukala do dospělého trenéra Michaela. Deppa. Michaela Deppa. Tom byl pořád malý chlapec a nám se jako rodině dařilo. Zvětšili jsme dům a v práci jsme povýšili. A pak nám Charlie oslavil dospělost. Tak si vzal Elsu a odstěhovali se do její vily. Její rodiče byli staří a tak se přestěhovali do menšího. A její starší  sestra Sofia se také přestěhovala. A tak jste nám zbylí vy dva. Alexis začala pořádně malovat.....a pak taky dospěla. A z Tomíka se stal teenager. Tak Alexis začala chodit s Michaelem. A v tu chvíli se Else a Charliemu narodil syn Adam. A on se nám o tom zapomněl zmínit. Emily byla na dně....no,tak ho pozvala,aby se nastěhoval k nám. A souhlasil!! Elsiny rodiče byli stejně už po smrti....Tak se zbalili,zvětšili jsme dům...a Elsa se stala profi sportovkyní. A Charlie doktorem. My s maminkou jsme začali stárnout,ale pořád nejsme důchodci. No,takhle se to stalo." 


,,Tati? To je všechno? Takhle se tohle stalo? Že žijeme pod jednou střechou,i když máma říkala,že tyhle rodinky nechápe?" Zeptala se Alexis. Tom se rozpačitě usmál. Nejmladší a bez holky. No,vlastně ne! Chodí s Anne Brownie,tou krasavicí. Chce být taky sportovec a tak je za Elsu rád.,,Ano. Nebo chcete,abych vám vyprávěl nudný příběh o tom ,jak jsme se s Emily potkali na hudebním festivale?" ,,Ne!!!" Zavolali všichni. Ach,bože. Jsem Nathan Friend,starý astronaut. Už mi zšedivěly vlasy a vousy. Má žena Emily je ale pořád hubená a blonďatá. Sice teď nosí brýle,ale to nosila i ve dvaceti. Charlie se pochlapil. Má modré vlasy a vousy a vypadá dobře. Elsa je krásná a rozkošná. A Adam...ten je po rodičích! Alexis...Ta má krásné rezavé copy. Hubená a má styl! Michael s námi nebydlí,ale jistě začne. Alexis říká,že chce mít jedno dítě a to dceru,kterou chce pojmenovat Carley. A Tom prý rodinu nechce. No,vždyť má už dost velkou rodinu....


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.