Všema deseti

Co jsem dostala k Vánocům

Ahoj! 

Vítám vás u slibovaného článku o tom, co jsem si přála a dostala k Vánocům. V minulém článku jsem říkala, že bych možná přidala vlastnoručně vyfocené fotky, ale problém je v tom, že jsem u příbuzných a většinu z dárků, které bych vám chtěla v tomhle článku ukázat nemám u sebe, tak aspoň přidám nějaké fotky z internetu. 

Jak už jsem říkala minule, nechci se nějak chlubit, tenhle článek by mohl sloužit třeba jako inspirace pro vás buďto na vaše narozeniny nebo příští Vánoce a nebo prostě jen pro zajímavost. Díky za pochopení a můžeme jít na to! 



1) Tablet 

Jedna z věcí, které jsem si přála byl tablet. Bylo to proto, protože jsem chtěla, jako většina mých současných spolužáků, přestoupit z poznámek do sešitu na poznámky v tabletu nebo počítači. Je to o dost jednodušší, místo sešitu do každého předmětu si stačí vzít jen jeden tablet. 

Takže jsem ho teda dostala a byla jsem moc ráda! Dostala jsem Samsung Galaxy Tab S6 Lite. Zatím ho musím pochválit, ale zase ne moc, protože jsem ho ještě ve škole nepoužívala. Je lehký a obsahuje tužku a modrá, ve které ho mám se mi moc líbí! 


 




 2) Instax foťák

Instax,pokud neznáte, je foťák, který vám po vyfocení fotky tu fotku rovnou vytiskne, jak to bývalo u starších foťáků. Moje kamarádka ho má a je spokojená a nadšená, tak jsem si ho od ní na chvíli půjčila a vyzkoušela. Hrozně mě to bavilo s ním fotit, takže jsem si ho začala přát k Vánocům a dostala jsem ho. Je to hrozně super s ním fotit a je to mega návykové, ale musím se krotit, abych nevyčerpala hned všechny papírky na fotky :).  

Dostala jsem Instax mini 11 fialový.




3) Bezdrátová sluchátka 

Možná jsem trochu pozadu, ale až teď jsem dostala svoje první bezdrátová sluchátka. Doteď jsem měla jen ty normální drátové, tak jsem si řekla, že je čas na změnu a přála si bezdrátové. A dostala jsem Sluchátka Niceboy HIVE Beans bílé. 





To byly ty moje nejoblíbenější dárky z Vánoc, doufám, že se vám článek líbil a svými dárky se můžete pochlubit do komentářů. Šťastný Nový rok přeji :). 


Lili



Komentáře

Adriofficial

Yoo Sae-rom: ono to nějak okolo 500€ dohromady bude, abych se přiznala, moje dárky nebyly o moc levnější smajl. Ale ani tak nejde o cenu, spíš jde o to, jestli si to dotyčný třeba přál nebo jestli ho to potěší a pokud si to její rodina může dovolit tak v tom nevidím žádný problém smajl

AdriofficialTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.